Uw tuin in topconditie

Met de tuinservice van Veluwe Servicediensten

Wij beoordelen uw tuin, erf, landgoed of bedrijfsterrein voor een plan van aanpak waarbij het door u gewenste resultaat centraal staat. U kunt bijvoorbeeld terecht voor periodiek onderhoud, of een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van uw tuin. Ook onderhoud op afroepbasis is mogelijk.

U kunt kiezen uit verschillende onderhoudscontracten of uitvoering op basis van uurtarief. Bij wekelijkse en maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op waarin u kunt zien welke weken wij het onderhoud in uw tuin komen uitvoeren. Zo kunt u genieten van uw tuin zonder er al teveel omkijken naar te hebben. Tuin en erf schoonmaak en onderhoud. Niet alleen uw huis is belangrijk om schoon te houden, ook uw tuin en erf heeft zo nu en dan een grote schoonmaak nodig, denkt u vooral aan een grote tuinschoonmaak in de lente na een lange winter, Mos, groenspan en ander vuil bedekt uw tuin. Om uw tuin en erf in goede staat te houden kunnen we voor u de onkruid-,mos-,groenspanverwijdering en overige opruimwerkzaamheden voor u overnemen.

Onze tuinservice

De afdeling tuinservice van Veluwe Service Diensten verzorgt niet alleen de aanleg van tuinen maar pleegt ook tuinonderhoud, groenonderhoud aan parkeerplaatsen, bedrijfstuinen, rotondes en andere (openbare) groengebieden. Om er zeker van te zijn dat uw tuinonderhoud ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd, kennen wij de mogelijkheid om tuinservice overeenkomsten af te sluiten.

Voor een vaste prijs voeren wij dan uw tuinonderhoud of groenonderhoud uit. Veluwe Service Diensten biedt bedrijven, particulieren en overheden de volgende tuinservice overeenkomsten:

  • Maaiwerk van uw gazon of grasstroken
  • Snoeiwerk van uw beplanting of bomen
  • Winterklaar maken van uw tuin of borders
  • Groenonderhoud Parkeerplaats
  • Onkruidvrij houden
  • Tuinservice overeenkomst All-in
  • Tuinservice overeenkomst Rotondes & Openbare gebieden

Tuinonderhoud nodig?

Liever geen overeenkomst? Wij bieden dezelfde goede service voor u met hetzelfde gemak!

Gaat u met vakantie en wilt u een keurig verzorgde tuin als u terugkomt? Dan bent u bij Veluwe Service Diensten aan het juiste adres.

Voor uw tuin groot of klein, moet u bij Veluwe Service Diensten zijn.